single split
single split
single split
single split
single split
single split
single split
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
Vraag uw offerte aan
AANVRAAG OFFERTE
  • Wensen
  • Gegevens
Uitstekend
Gebaseerd op 22 recensies
Abheeru Daansen
Abheeru Daansen
2024-05-10
Wij zijn zeer tevreden over het contact dat we in aanloop naar de installatie hadden, de wijze waarop deze is aangelegd en de werking ervan, maar ook over de uitleg van het geheel. Als we zouden m0eten kiezen zouden we weer op deze ervaren installateur uitkomen.
Freek .zuiddam
Freek .zuiddam
2024-05-09
Aardig, vakkundig,snel,kortom een aanrader en de prijs is 👍👌
Rainier Van Gilst
Rainier Van Gilst
2024-05-03
Onwijs tevreden en blij met de montage en installatie van 2 airco's! Konden al snel worden geleverd en gemonteerd. Vriendelijk en hardwerkende mannen die alles netjes, in overleg hebben opgehangen en geïnstalleerd voor een zeer schappelijke prijs! Super!
tim de feijter
tim de feijter
2024-04-24
Dikke aanrader dit bedrijf! Super goede prijzen, snelle installatie en buitengewoon vakkundige en vriendelijke installateurs. Wij zijn heel blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.
owais ali
owais ali
2024-03-29
Excellent service, very competitive pricing. High quality genuine products and family like care for service post sales. Highly recommended!
Denise Jones
Denise Jones
2024-03-21
Echt een aanrader.
Marian Maenhaut
Marian Maenhaut
2024-02-07
Snelle plaatsing en levering. Goed contact, werkt heel netjes. Kortom heel tevreden!
Veron Schram
Veron Schram
2024-01-25
Goede service van Hasan en goede uitleg na installeren.
Moestafa Autos
Moestafa Autos
2024-01-22
Heb onlangs een airco laten plaatsen door deze jongens , ben er zeer tevreden mee , heb meerdere gebeld online maar kwa prijs waren ze egt goedkoop en ook snel geplaats.

Airco’s bekijken

Airco verwarming Dokter

Ik ben een HVAC-specialist

Airco Verwarming Dokter is jouw specialist voor al je HVAC-behoeften. Met een schat aan ervaring en expertise bieden wij hoogwaardige oplossingen voor verwarming, ventilatie en airco installateur op maat van jouw behoeften. Vertrouw op ons om je binnenklimaat omgeving airco split unit comfortabel en efficiënt te houden, het hele jaar door. Laten we samen uw behoeften bespreken en we adviseren u welke airconditioner perfect bij uw situatie past. En natuurlijk zorgen we ook voor Installatie service en onderhoud.

details zoeken

Nieuwe collectie Airco Outletshop

Voordelen van onze diensten

Koop vandaag nog jouw airco in Limburg bij ons en geniet het hele jaar door van een comfortabel binnenklimaat. Onze Airconditioning Onderhoud staat altijd voor je klaar en zorgt ervoor dat jouw airco probleemloos werkt. Wacht niet langer en neem nu contact met ons op voor de beste airco’s in Airco Verwarming Dokter!

Snel een offerte

Advies op maat

Favorieten van klanten

Ontdek onze persoonlijke aanpak

Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom bieden wij persoonlijke service en ondersteuning voor jouw airco in Airco Verwarming Dokter.

single split
OVER ONS
Ontdek de collectie

Airco Verwarming Dokter – Specialist in airconditioning en verwarming

AircoVD biedt uitgebreide airconditioningservices om uw commerciële of residentiële ruimte het hele jaar door comfortabel te maken. Van professionele installatieservices tot routineonderhoud en deskundige verwarmingsservices, onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw systeem optimaal werkt en presteert.

Vertrouw op AVD voor al uw airconditioningbehoeften en ervaar het comfort en de gemoedsrust die u verdient.

Getuigenissen

Wat klanten over ons zeggen

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Duidelijke informatie vooraf bij huisbezoek, heldere uitleg en meedenken in oplossingen ! Correcte offerte zonder “kleine lettertjes”of verrassingen achteraf, perfecte montage op afgesproken datum en tijd, begrijpelijke informatie en uitleg bij ingebruikneming. Kortom: Specialist Airco Verwarming Dokter is een échte aanrader ! Wij zijn méér dan tevreden !!
Carol Ennis
Netherland
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
Op de afgesproken dag werd de airco (een Daikin) geïnstalleerd door een heel gezellige monteur, die ook nog eens erg vakbekwaam was. Sinds die dag is het genieten geblazen en is het gasverbruik drastisch afgenomen. Specialist Airco Verwarming Dokter is een aanrader voor een ieder.
Scott Yarnell
Netherland

Laatste Blogs

No posts