Airco Installatie: Complete Gids

Bij het overwegen van een airco installatie is het belangrijk om alle aspecten te begrijpen. Onze service zorgt voor een moeiteloos proces van begin tot eind. Wij bieden uitgebreide airco met installatie diensten, inclusief alles wat u nodig heeft voor een comfortabel milieu.

Inbegrepen in het Installatiepakket

 1. Installatie van het binnendeel.
 2. Plaatsing van het buitendeel binnen 3 meter.
 3. Nieuwe koelmiddelleidingen en koppelingen, met nette afwerking.
 4. Inbedrijfstelling door een gecertificeerde monteur.
 5. Afstelling en instelling van de nieuwe airco.
 6. 5 jaar fabrieksgarantie (merkafhankelijk).

Voorwaarden

 1. Een verantwoordelijke persoon moet aanwezig zijn tijdens de installatie.
 2. Parkeerkosten zijn voor rekening van de klant.
 3. Als u speciale verzoeken heeft, zoals de kleur van de leidinggoot, moet u dit bij het maken van de afspraak aangeven.

Voorrijkosten

 1. Geen voorrijkosten binnen Terneuzen.
 2. Eerste 50 km inbegrepen.
 3. €25 toeslag per extra 25 km.

Mogelijke Extra Kosten

 1. Extra stroomtoevoer naar de meterkast.
 2. Hoogwerker voor installatie.
 3. Boringen en afdichtingen in beton.
 4. Sloop- en bouwwerkzaamheden. 
 5. Wijzigingen aan de meterkast.
 6. Dakdoorvoer tegen meerprijs.
 7. Extra kosten voor werkzaamheden onder dakpannen.

Let op: Standaard montage omvat 3 meter koperen leidingen en een normale wandgoot voor koelleidingen. Extra leidingen/aanpassingen tegen meerkosten. Een condenspomp zit niet in standaard montage.

Voor meer informatie of vragen, neem op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 contact met ons op.

Waarom kiezen voor Airco Verwarming Dokter?

Expertise waarop u kunt vertrouwen

Met jarenlange ervaring zorgt ons team ervoor dat u de beste oplossingen krijgt die zijn afgestemd op uw behoeften. We zijn trots op onze diepgaande kennis van klimaatbeheersingstechnologieën en onze toewijding om het hoogste serviceniveau te bieden. Onze experts zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en doen er alles aan om u te helpen het perfecte systeem voor uw huis te vinden.

Energie-efficiënte oplossingen

Bespaar op uw energierekening met onze milieuvriendelijke en efficiënte systemen. Onze airco en verwarmingsunits zijn ontworpen met het oog op energie-efficiëntie, waardoor uw ecologische voetafdruk wordt verkleind en uw huis comfortabel blijft. Door te kiezen voor Airco VD verbetert u niet alleen uw leefomgeving, maar draagt ​​u ook bij aan een groenere planeet.

Systemen van topkwaliteit

Wij werken alleen met de beste merken om betrouwbaarheid en een lange levensduur te garanderen. Onze selectie omvat gerenommeerde namen zoals Daikin, Mitsubishi en LG, zodat u zeker weet dat u producten ontvangt die zijn gebouwd om lang mee te gaan. Deze merken staan ​​synoniem voor kwaliteit en innovatie en bieden u gemoedsrust en uitzonderlijke prestaties.

Klanttevredenheid

Onze prioriteit is uw comfort en tevredenheid, en we doen er alles aan om dit te garanderen. Vanaf het moment dat u contact met ons opneemt, staat ons team klaar om u een soepele en aangename ervaring te bieden. We nemen de tijd om uw specifieke behoeften te begrijpen en bieden gepersonaliseerde aanbevelingen die passen bij uw levensstijl en budget.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is inbegrepen in de installatie van airco?

Ons installatiepakket omvat de montage van binnen- en buitenunit, installatiemateriaal, systeemactivering, elektrische kabels, muurbeugels/opstelling, 3 meter koelleiding per binnenunit, een condensafvoerslang, een nette afwerking van de installatie en 5 jaar fabrieksgarantie op de airco.
Extra leiding is beschikbaar tegen meerprijs.

2. Zijn er extra kosten voor airco installatie?

Ja, extra kosten kunnen zijn voor extra stroomtoevoer naar de meterkast, gebruik van een hoogwerker, betonboringen, sloopwerkzaamheden, bouwkundige aanpassingen, wijzigingen aan de meterkast, dakdoorvoer en werkzaamheden onder plafondplaten.

3. Wie moet aanwezig zijn tijdens de installatie?

Een verantwoordelijke persoon moet aanwezig zijn tijdens de installatie om het proces te overzien en eventuele vragen of problemen direct aan te pakken.

4. Hoe ver kan de buitenunit van de binnenunit worden geplaatst?

De buitenunit kan 10 tot 20 meter van de binnenunit worden geplaatst, afhankelijk van het merk. 3 meter koelleiding is bij het installatiepakket inbegrepen. Extra leiding is tegen meerprijs beschikbaar.

5. Zijn er voorrijkosten verbonden aan de installatie?

Geen voorrijkosten in Terneuzen en omgeving.

Airco Installatie Voorwaarden